Çeliğin şekil verilmesi ile üretilen paslanmaz profiller, başta inşaat sektörü olmak üzere birçok alanda sağlamlığı ve uzun ömürlü olmasından dolayı oldukça fazla tercih edilmektedir. Birçok alanda kullanılan ve paslanmaz olan bu çelik profiller, kullanıcıya birçok avantaj sağlıyor. Hızlı monte edilmesi ve dayanıklı olması en büyük avantajlarından biri iken aynı zamanda kaliteli bir ürün olarak da biliniyor. Oldukça kaliteli olan bu ürünler aynı zamanda yüksek bir mukavemete de sahiptirler.
Çelik, yüksek ısı ve basınca dayanabilen bir alaşım olduğu için paslanmaz çelik profiller de yüksek ısı ve basınca dayanabilmektedirler. Basınç ve ısıya dayanıklı olması dışında aynı zamanda oldukça estetik bir görünüme sahip olan paslanmaz profil sayesinde dekorasyon konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Paslanmaz çelik profil kullanarak elde edeceğiniz bir diğer avantaj ise oldukça kolay temizlenmesi ve temizlik esnasında herhangi bir aşınma yaşanmaması olacaktır. Sizler de ihtiyacınız olması durumunda paslanmaz çelik profiller ile birlikte bu avantajlara sahip olabilirsiniz.

Paslanmaz Profil Çeşitleri ve Fiyatları

Paslanmaz profil almaya karar verdiğinizde kullanım alanınıza göre şekil olarak kare veya dikdörtgen profiller arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Farklı boyutlara sahip kare ve dikdörtgen profiller sayesinde ihtiyacınız olan boyutu kolaylıkla bulabilirsiniz. Kare ve dikdörtgen profiller dışında dikişsiz ve kaynaklı olarak iki gruba ayrılmış paslanmaz profiller de bulunmaktadır. Dikişsiz profiller, daha çok yüksek basınçlı boru işlerinde kullanılırken kaynaklı profiller ise konstrüksiyon işlerinde kullanılmaktadır. Kullanım amacınıza göre dikişsiz veya kaynaklı profiller arasından tercihinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

İhtiyacınız olan paslanmaz profil çeşidine karar verdikten sonra güvenilir bir firmadan alışverişinizi yapabilirsiniz. Kaliteli bir şekilde üretilmiş paslanmaz profil çeşitleri için firmamız Borşen Boru ile iletişime geçebilirsiniz. Sizlere sağladığımız farklı boyutlara sahip kare ve dikdörtgen paslanmaz profilleri, firmamız sayesinde kolaylıkla satın alabilirsiniz. Satın alacağınız çelik profillerin fiyatı için ise miktarı ve boyutu bilmeden net bir bilgi söylememiz mümkün olmamaktadır. Bu yüzden paslanmaz profil fiyatları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için iletişim numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz. Borşen Boru olarak kaliteli ürünlerimizle birlikte her zaman sizlerin yanındayız.