İçeriğinde belirli oranlarda karbon, krom ve ihtiyaca göre çeşitli malzemeler bulunan paslanmaz çelik, günlük hayatta birçok alanda kullanılan bir demir alaşımıdır. Kimyasal ve fiziksel korozyona dayanıklı, uzun ömürlü, ekonomik, güvenli ve sağlıklı bir kullanım sağlayan paslanmaz çelik, evlerin ve işletmelerin tesisat sistemlerinde sıklıkla tercih edilir. Sıcak ve soğuk su tesisatlarında, petrol hatlarında, yağların, kimyasal gaz ve sıvıların taşınmasında paslanmaz çelik boru şeklinde kullanılır.

Paslanmaz çelik fittings, paslanmaz boruların bağlanmasında kullanılan bağlantı elemanlarıdır. Dişli sistemleri veya kaynaklama işlemi yardımıyla boru hatlarının birbirine bağlanmasını sağlayan paslanmaz çelik fittings, sıvı veya gazların güvenli bir şekilde taşınmasına olanak verir.

Paslanmaz Çelik Fittings Kullanım Alanları

Paslanmaz boruların kullanıldığı bütün sektörlerde bağlantı elemanı olarak kullanılan paslanmaz çelik fittings, konutların tesisatlarından gıda endüstrisine kadar çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. Doğalgaz tesisatlarında sıklıkla tercih edilen paslanmaz çelik fittings, otomotiv sektöründe ve petrol boru hatlarında da kullanılır. Sıcak ve soğuk suyun, kimyasal gaz ve sıvıların taşınmasında da güvenle tercih edilebilen paslanmaz çelik fittings ürünler dişli sistemleri veya kaynak işlemiyle boru hatlarına bağlanabilir.

Paslanmaz Çelik Fittings Avantajları

Gaz ve sıvıların taşınmasını sağlayan boru hatlarında kullanılan paslanmaz çelik fittings, uzun süreler boyunca güvenle kullanılabilir. Paslanmaz çelik boru hatlarının farklı yönlerde taşıma yapabilmesini sağlayan bağlantı elemanları olan paslanmaz çelik fittings, kullanım esnasında ve tadilat işlemlerinde çeşitli avantajlar sağlar.
Farklı sektörlerde çok çeşitli malzemelerin taşınmasında sıklıkla tercih edilen ürünler olan paslanmaz çelik fittings, fiziksel ve kimyasal korozyona dayanıklı olması sebebiyle uzun süreler boyunca güvenle kullanılabilir. Dişli sistemlerle bağlanabilme özelliği sayesinde herhangi bir problemle karşılaşılması durumunda tesisatın tamamen sökülmesi yerine sorunlu parçaların değişimi sağlanabildiğinden, çok daha düşük maliyetlerle tamir işlemi yapılabilen paslanmaz çelik fittings ürünler, yüksek basınçlarda da güvenle kullanılabilir. Çok çeşitli malzemelerin yüksek sıcaklıklar ve basınçlarda taşınabilmesine olanak veren paslanmaz çelik fittings, uzun süreler boyunca güvenle kullanabilen sağlıklı ve dayanıklı ürünlerdir.

Borşen Paslanmaz Çelik Fittings

Paslanmaz çelik boruların bağlantısını sağlayan paslanmaz çelik fittings, kimyasal ve fiziksel korozyona dayanıklı olduğunda uzun seneler güvenle kullanılabilir. Kaliteli paslanmaz çelik fittings ürünlerin tercih edilmesi uzun vadede hem ekonomik açıdan hem de sağlık açısından avantaj sağlar. Borşen, kaliteli, uzun ömürlü, dayanıklı ve ekonomik ürünleri sağlayarak müşteri memnuniyetini her durumda ön planda tutar.